Hanketyöntekijän paikka auki

10.5.2024

Hakusessa hanketyöntekijä "Kylänuoret töihin" –hankkeeseen

Haemme Sallan 4H-yhdistykseen määräaikaista hanketyöntekijää, jolla on kokemusta tai ainakin kiinnostus nuorten kanssa työskentelemisestä. Työn kuvaan kuuluu nuorten 13-28 vuotiaiden ohjaaminen työhön ja yrityskokeiluihin, työelämäkoulutusten järjestäminen nuorille sekä luonnontuotteiden hyödyntämiseen ohjaaminen koulutusten ja retkien avulla. Kohderyhmässä painotus erityisesti 7.-8.luokkalaisissa ja ulkomaalaistaustaisissa nuorissa.

Kylänuoret töihin –hankkeessa kokeillaan ja kehitetään haja-asutusalueen nuoriin sovellettavaa työllistämisen mallia. Hanke sisältää nuorille suunnattuja työelämän koulutuksia, luonnontuotteiden keruuretkiä ja hyödyntämistä sekä yrityskokeiluihin kannustamista. Hankkeen toteutusaika 1.5.2024 – 30.11.2025, josta pääasiallinen toiminta keskittyy kesän ympärille.

Hanketyöntekijältä edellytetään itsenäistä työskentelyä, projektityöskentelytaitoja, kykyä tehdä verkostomaista yhteistyötä sekä hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Eduksi luetaan kokemus projekti- tai kehittämistehtävistä sekä kokemus tekstien tuottamisesta ja eri menetelmien avulla kerätyn tiedon analysoinnista sekä englannin puhumisen taito. Työtehtäviin sisältyy jatkuva kirjallinen raportointi ja sosiaalisen median käyttö viestinnässä.

Arvostamme innokasta, itsenäistä ja kehittävää työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Luonnontuotteiden tuntemus ja/tai yrittäjyysosaaminen katsotaan eduksi. Oman auton käyttö lähes välttämätöntä.

Toiminta-alueena Salla ja Kemijärvi, osittain mahdollisuus etätyöhön

Työaika on 30,5h/vko kahdessa kuuden kuukauden jaksossa, tai sovitusti hajautettu. Työsuhde on määräaikainen. Työ alkaa 1.6.2024 tai sopimuksen mukaan. Työaika on kesä-marraskuu 2024 ja huhti-syyskuu 2025, neuvoteltavissa myös vain ensimmäiselle työjaksolle.

Palkkaus 2400 e/kk.
Noudatettava työehtosopimus: Neuvonta-alan TES

Valitun henkilön on toimitettava lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/02) edellyttämä rikosrekisteriote. Tehtävässä käytetään koeaikaa.

Kylänuoret töihin –hanketta rahoittaa Pohjoisimman Lapin Leader, mikäli ELY hyväksyy hakemuksen.

Paikka täytetään, mikäli hankerahoitus myönnetään.

Lähetä hakemuksesi tai kysy lisätietoja sähköpostitse annina.kamarainen@4h.fi. Hakemukset on toimitettava 26.5.2024 mennessä