Sallan 4H:n Superviikonloppu

Sallan 4H:ssa tapahtuu 29.-30.10.2021 Halloweenin aikaan! Näitä on valmisteltu jo keväästä asti. 

Vihdoinkin HARRASTUSBUSSI starttaa lauantaina 30.10.2021 klo 9.30 Kempuran pihasta. Oothan mukana lähdössä kokeilemaan ratsastusta? Mun teki mieli ratsastamaan, mutta en vaan enää uskalla ja siksi lähden vain katsomaan. Omat lapset tietenkin matkassa. Mää niin toivon, että tämä onnistuu ja saadaan mahtavia reissuja porukalla. Ehkä matkan varrella keksitään miten saadaan tämä jatkossakin toimimaan. Mutta jäi ihan suunnattomasti harmittamaan, etten hakuvaiheessa muistanut kyytiä omille laskettelurinteille, mikä tunari!!!

No sitten ne muut viikonlopun tapahtumat. Perjantaina 29.10 klo 18-20 Vanhempainyhdistyksen järjestämä HALLOWEEN-disko! 4H on tänä vuonna mukana isommin kuin koskaan ennen. Haettiin keväällä 4H-liitosta rahoitusta tapahtumaan nimeltään "Safkasankarit kattaa maailman". Ajatuksissa oli kaikkien Sallan 4H-kerhojen kokoontumisajot, eli jokainen osallistuu tapahtuman järjestämiseen omalta osaltaan. Lopputulosta sinun tarttee tulla itse katsomaan, koska siitä en voi paljastaa enempää ennen Disko-iltaa, jossa 4H on vallannut puolet alakerrasta. psst, aikuisetkin saavat osallistua talkoolaisina, järjestyksenvalvojia ei ole koskaan liikaa.

Kolmas tapahtuma, joka piti myös ponkasta pystyyn ja mielellään ennen talvipakkasia on KIERRÄTYSPÄIVÄ 30.10 klo 14-17. Talvivaatekasseja on varmaan jo tonkastu sen verran, että on pieniä karsittavaksi ja uusia hankittavaksi. Toivon vaan, että harrastusbussi ehtii ennen kahta takaisin kotiin, koska sen mukaan tämän ajastin. Tässähän ei ole mitään uutta, sama tapahtuma järjestetty jo monta kertaa ennenkin ja menee jo vanhalla rutiinilla. Toivon vaan saavani muutaman talkoolaisen paikalle, niin ei tarvitte yksin koko rumbaa pyörittää. 4H:n näkökulmastahan tämä on näistä tapahtumista turhin, täysin hyödytön, mutta en vaan halua heittää hanskoja tiskiin, koska tästä on saatu paljon positiivista palautetta.

Lisätietoja 4H:n omista tapahtumista löytyy kotisivujen uutisista ja omilta alasivuiltaan. Valmistaudun tähän viikonloppuun lataamalla akkuja koululaisten syysloman aikaan. Jotenka nähdään sitten 4H-Superviikonloppuna!

Sallan 4H-toiminnanjohtaja Annina