Mobiilisti-metsään

Mobiilisti metsään -hanke

Mobiilisti metsään -hanke lisää lasten ja nuorten metsäosaamista ja ohjaa heitä metsäisen 4H-yrittäjyyden pariin sekä tuo metsän käyttöön ja -hoitoon liittyvät koulutusmateriaalit helposti metsänomistajan saataville mobiilipalvelun kautta.

Hankkeen toteutuksessa mukana ovat Metsäkeskus ja 4H Lappi. Metsäkeskus vastaa hankkeen hallinnoinnista, GPS-pohjaisten luontopolkujen, mobiiliwikin ja tapahtumakalenterin toteuttamisesta. Mobiilisovelluksen kehittämisestä ja koekäytöstä vastaavat Metsäkeskus yhdessä Lapin ammattikorkeakoulun kanssa. Suomen 4H-liitto vastaa nuorten metsäosaamisen ja yrittäjyyden edistämisestä. Mobiilisti metsään –hanke toteutetaan Lapissa. Hankkeen rahoituksesta vastaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma. Hanke jatkuu vuoden 2017 loppuun asti.

Sallan 4H-yhdistys osallistuu hankkeeseen järjestämällä metsäisiä yritysinfoja ja metsäisen 4H-yrityskurssin, yritysvierailuja, metsäpäivän, metsäpolkukilpailun sekä rekrytoimalla yritysmentoreita nuorille, jotka perustavat metsäisen 4h-yrityksen.

Ota yhteyttä Sallan 4H-yhdistykseen, mikäli olet kiinnostunut 4H-yrittämisestä tai yritysmentorina toimimisesta.