Rekrytoimme nuoria Taimitekoon, hae mukaan!

Yhdistyksemme on mukana 4H:n Taimiteko-toimintamallissa myös kesällä 2022. Taimiteossa istutetaan Suomeen uutta metsää ja samalla työllistetään nuoria. Istutusalueemme sijaitsee Kemijärvellä. Etsimme lähialueelta ja -kunnista kesätöitä kaipaavia 15-28 -vuotiaita nuoria.

Sallan 4H-yhdistyksen taimia istutetaan Kemijärvellä kesäkuun aikana. Sinut koulutetaan taimien istuttamiseen. Saat istuttamisesta 0.40 euroa per istutettu taimi urakkapalkkana. Solmit työsopimuksen yhdistyksemme kanssa. Saat myös istuttamiseen tarvittavat välineet (pottiputki, hanskat) sekä ohjeistukset yhdistyksestämme.

Haluatko siis olla mukana torjumassa ilmastonmuutosta istuttamalla uutta hiilinielua ja samalla ansaita omaa rahaa? Jos vastasit kyllä, laita meille sähköpostilla työhakemus henkilö- ja yhteystietojesi kera (nimi, ikä, asuinpaikkakunta) osoitteeseen: annina.kamarainen@4h.fi tai täytä työhakemus -lomake nettisivuillamme.

Lue lisää Taimiteosta, sivuilla myös viime kesänä istuttamassa olleiden nuorten kokemuksia: https://www.taimiteko.fi/⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠