Sivusto on uudistuksen alla. Löydät nuorille suunnattua toimintaa "Toiminta" välilehdestä. 

Leirin info ja ilmoittautuminen vielä tämän sivun kautta


13-28 vuotiaat 4H:ssa

Töihin Sallan 4H-yhdistykseen

Sallan 4H-yhdistys pyrkii työllistämään 13-28-vuotiaita nuoria ja nuoria aikuisia. Voit työllistää itsesi 4H-yrittäjänä, kerhonohjaajana tai keikkatyöläisenä. Ilmoitamme työtarjouksista ensisijaisesti sisäisissä whatsapp-ryhmissämme, joihin voit liittyä täyttämällä työhakemuksen (linkki alla) tai ryhtymällä kerhonohjaajaksi. 

Yhdistyksellä on muutamia työtoimintaa palvelevia välineitä mm. vetävät ruohonleikkuri ja lumilinko, joita nuoret voidaan kouluttaa käyttämään työpalvelua varten. 

Ota ensimmäinen askel kohti työelämää ja tutustu kauttamme avatuviin mahdollisuuksiin!

Hymyilevä nuori mies kävelee hiekkatietä pitkin, kantaen mukanaan puista telinettä. Taustalla pilvinen taivas, sininen järvi ja kaislikkoa.

Rahoitusta nuorten projekteihin

Mikä olisi sinun unelmaprojektisi? Haluaisitko yhdessä kavereidesi kanssa perustaa hävikkikahvilan, järjestää kepparikisat tai organisoida isommalle porukalle opintomatkan? 

4H-toiminnan kautta voit hakea kavereidesi kanssa 4H Itse tehty -rahaa sekä Leader Pohjoisin Lappi ry:n NuorisoLeader-tukirahaa teidän omille projekteille! 

Vapaa-aika

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja järjestämme nuorille myös erilaisia kursseja ja koulutuksia, myös toiveiden mukaan. Mikäi sinulla on siis mielessäsi jokin kurssi tai koulutus, mikä kiinnostaisi niin ota rohkeasti yhteyttä!