Tuunaillaan duunia

Hankkeen tarjoamat kurssit elokuussa 2020.

Tuunaillaan duunia- hanke käynnistyi 15.4.2019 ja arvioitu kestävän noin puolitoista vuotta. Hankkeen tavoitteena on luoda Sallassa oma ohjausmalli, joissa suunnitelmallisella toimijoiden yhteistyöllä ja palveluja oikea-aikaisesti kohdentamalla edistetään työnhakijoiden työllistämistä ja koulutuksiin osallistumista.

 

Hankkeessa kartoitetaan Sallassa toimivien yritysten ja yhdistysten sekä muiden toimijoiden tarjoamia työmahdollisuuksia, sekä aktivoidaan heitä tarjoamaan työ- ja koulutusmahdollisuuksia työnhakijoille. Hanke hyödyntää työkokeilua, palkkatukea, työvoimakoulutusta, korttikoulutuksia ja muita koulutuksia/valmennuksia, jotka edistävät työnhakijan työllistymistä.

Tutustu hankkeen elokuussa 2020 tarjoamiin koulutuksiin täällä

 

Kohderyhmä ensisijaisesti vähintään kaksi vuotta lähes yhdenjaksoisesti työttömänä olleet ja yli 30-vuotiaat aikuiset, jotka ovat vailla ammatillista koulutusta tai joilla on osaamisen kehittämisen tarve ja joilla on pitkäaikaisen tuen ja ohjauksen tarve, sekä maahanmuuttajat, jotka tarvitsevat ohjausta ja tukea työhön sijoittumiseksi. Kohderyhmään kuuluva työnhakija voi ohjautua hankkeeseen omatoimisesti tai TE-toimiston kautta.

 

Hanke on käynnistänyt yhdessä Sallan 4H-yhdistyksen kanssa kylätalkkaritoiminnan Sallan sivukyliin. Kesän 2020 aikana kylätalkkarit työskentelevät Hautajärvellä, Kelloselässä sekä Kursussa, mutta heidän toiminta-alueensa uloittuvat myös lähikyliin. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää toiminnasta ja tilaa kylätalkkari kotiisi.

Lue lisää kylätalkkaritoiminnasta täällä

 

Lisätietoja hankkeesta:

 

Projektipäällikkö Julia Santala

Ruotsalaistentie 1

98900 Salla

julia.santala@4h.fi

040 620 9965

 

Hankeavustaja Salla Klemetti

salla.klemetti@4h.fi

040 594 1182