Harrastusbussi 

2021-2022

Kuvassa vanha vihreä-valkoinen Volkswagen -bussi asfaltoidulla tiellä, takana pensaikkoa.

Kiitos kaikille aiemmin kyselyyn vastanneille!

Olemme hakeneet ja saannet Leaderin Hyvinvointia pohjoisen kyliin -teemahankkeesta rahoitusta v.2021-2022 harrastusbussiin. Bussi kuljettaa sallalaisia lapsia/nuoria noin kerran kuukaudessa harrastuksiin, joita Sallassa ei ole tarjolla tai niiden toteuttaminen tuntuu erittäin hankalalta. Esittelyt harrastusmahdollisuuksista löydät alasivuilta, valikko tämän sivun vasemmassa laidassa.

Hankeidea on saanut alkunsa nuorten haaveista päästä ratsastamaan, karting-radalle, seinäkiipeilemään ja moniin muihin harrastuksiin.

Ilmoittauduthan mukaan matkoille hyvissä ajoin, mutta viimeistään viikkoa ennen, jotta varmistat paikkasi ja voimme selvittää mahdollisen ryhmäalennuksen. Mikäli matkalla saamme uusia harrastustoiveita useammalta taholta, olemme valmiit selvittelemään niiden mahdollisuuksia reissuillamme. Kaikki matkapäivät on lauantaina.

Lasten ja nuorten kuljetus harrastuspaikalle kustannetaan hankerahalla, mutta harrastuksiin osallistuminen on omakustanteista. Aikuiset voivat "maksaa" matkansa osallistumalla talkoisiin vapaaehtoisina valvojina.

Hyppää bussiin ja nauti olostasi!

Ilmoittautumislomake

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua mukaan harrastusbussiin yhdelle tai useammalle harrastusmatkalle.  

Mikäli ilmoitat samalla lomakkeella useamman hengen oletamme, että kaikki osallistuvat kaikkiin valitsemiisi aktiviteetteihin. Jos ilmoitat henkilöitä eri aktiviteetteihin täytä useampi lomake tai tee selkeä selvitys lisätietoihin. 

Muutokset aikatauluun ovat mahdollisia.

Mikäli olet ilmoittautunut matkalle, etkä pääsekään, peru paikkasi hyvissä ajoin, mutta viimeistään 3 päivää ennen matkaa. 

Peruuttamatta jätetystä matkasta laskutamme 10€/matka. 

Matkat, joille ilmoittaudun
Saako 4H-yhdistys käyttää teistä otettuja kuvia omissa julkaisuissaan? *

Rahoittaaksemme harrastusbussin ja kerätäksemme tietoa tulevaisuuden suunnitelmia varten, jokaisen matkan yhteydessä tulemme kerämään osallistujapalautteen, jonka sitoudut täyttämään ilmoittautuessasi matkalle.


Oletko Sallan 4H-yhdistyksen jäsen? *

Tiesitkö? 4H-jäsenyys maksaa 35€ vuodessa ja koko perheen jäsenyys vain 70€. Liittymällä Sallan 4H-yhdistyksen jäseneksi tuet paikallista nuorisotoimintaa ja olet mukana mahdollistamassa Harrastusbussin kaltaiset projektit jatkossakin. Liity.4h.fi.