Harrastusbussi 

2021-2022

Hanke, joka kuljettaa sallalaisia (myös aikuisia) harrastamaan Rovaniemelle, Kemijärvelle ja Kuusamoon. Ei tarvitse olla 4H:n jäsen, kerholainen, eikä mitään muutakaan. Suunnittele oma harrastuksesi ja ilmoittaudu (lomake tällä sivulla alempana)

Kuvassa vanha vihreä-valkoinen Volkswagen -bussi asfaltoidulla tiellä, takana pensaikkoa.

Esitä rohkeasti toiveesi! Selvitämme mielellään uusien harrastustoiveiden mahdollisuuksia reissuillamme. Lasten ja nuorten kuljetus harrastuspaikalle kustannetaan hankerahalla. Harrastuksiin osallistuminen on omakustanteista. Hintatietoja on kerätty alasivuille Rovaniemen ja Kemijärven harrastukset. Aikuiset voivat "maksaa" 10€:n matkansa osallistumalla talkoisiin vapaaehtoisina valvojina. Matkalle osallistuminen edellyttää palautteen antamista matkan päätteeksi.


Ilmoittautumislomake

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua mukaan harrastusbussiin yhdelle tai useammalle harrastusmatkalle.  Varaathan paikkasi (max.20hlö Kemijärvi/50hlö Rovaniemi) matkoille hyvissä ajoin, viimeistään viikkoa ennen. Ryhmäharrastajat etusijalla. Muutokset aikatauluun ovat mahdollisia, mutta viimeisellä viikolla ilmoittautuneiden kohdalla toiveet saattavat jäädä toteutumatta.

Mikäli ilmoitat samalla lomakkeella useamman henkilön oletamme, että kaikki osallistuvat kaikkiin valitsemiisi aktiviteetteihin. Jos ilmoitat henkilöitä eri aktiviteetteihin täytä useampi lomake tai tee selkeä selvitys lisätietoihin (alempana). 

Matkat, joille ilmoittaudun

Mikäli harrastustoiveesi ei ole haluamasi päivämäärän kohdalla, valitse "muu" ja kirjoita toivomasti aktiviteetti lisätietoihin, jolloin se voidaan yrittää lisätä aikatauluun. Ensimmäinen toiveensa esittänyt etusijalla aikataulutuksessa.

Saako 4H-yhdistys käyttää teistä otettuja kuvia omissa julkaisuissaan? *

Jokaisen matkan yhteydessä tulemme kerämään osallistujapalautteen, jonka sitoudut täyttämään ilmoittautuessasi matkalle.

Oletko Sallan 4H-yhdistyksen jäsen? *

Liittymällä Sallan 4H-yhdistyksen jäseneksi tuet paikallista nuorisotoimintaa ja olet mukana mahdollistamassa Harrastusbussin kaltaiset projektit jatkossakin. Liity.4h.fi.

Mikäli olet ilmoittautunut matkalle, etkä pääsekään, peru paikkasi hyvissä ajoin, viimeistään 3 päivää ennen matkaa. Sairastapauksessa heti sairastuttuasi.

Peruuttamatta jätetystä matkasta laskutamme 10€/matka. 

Mikä ihmeen harrastusbussi?

Olemme hakeneet ja saannet Leaderin Hyvinvointia pohjoisen kyliin -teemahankkeesta rahoitusta v.2021-2022 harrastusbussiin. Bussi kuljettaa sallalaisia lapsia/nuoria sekä aikuisia noin kerran kuukaudessa harrastuksiin, joita Sallassa ei ole tarjolla tai niiden toteuttaminen tuntuu erittäin hankalalta. Esittelyt ja hintatietoja suunnittelluista harrastusmahdollisuuksista löydät alasivuilta, valikko tämän sivun vasemmassa laidassa.

Hankeidea on saanut alkunsa nuorten haaveista päästä ratsastamaan, karting-radalle, seinäkiipeilemään ja moniin muihin harrastuksiin.

Harrastuskalenteri on suunniteltu elokuussa 2021 tehdyn kyselyn pohjalta. Mikäli matkalla saamme uusia harrastustoiveita, olemme valmiit selvittelemään niiden mahdollisuuksia reissuillamme. Jokaisen matkan aikataulu suunnitellaan räätälöidysti, toivottavasti Sinunkin toiveesi huomioiden. Jokaisen matkan päätteeksi kerätään palaute, tulevaisuuden suunnitelmien tueksi.

Järjestöjen välinen yhteistyö on tärkeää ja sen vuoksi Sallan 4H-yhdistyksessä toivomme, että Sallalaiset yhdistykset suunnittelisivat oman harrastusmatkansa Harrastusbussin kyydissä. Ole yhteydessä, niin suunnitellaan ja tarkistetaan hintaa:

  • Tutustumismatka piiritoimistoon?
  • Vierailu naapuriosastossa?
  • Koulutuspäivä Rovaniemellä tai Kemijärvellä?
  • Paikallisosaston virkistysmatka?

Lasten ja nuorten kuljetus harrastuspaikalle kustannetaan hankerahalla, mutta harrastuksiin osallistuminen on omakustanteista. Aikuiset voivat "maksaa" matkansa osallistumalla talkoisiin vapaaehtoisina valvojina.

Hyppää bussiin ja nauti olostasi!