4H-Yritys

Hei sinä nuori, joka olet 13-28-vuotias! Jäitkö vaille kesätöitä?

 

Nyt voit työllistää itsesi kesän ajaksi 4H-yrittäjänä. Sinulla ei tarvitse olla valmista yritysideaa, vaan voit osallistua 4H:n etänä järjestettävälle Yrityskurssille, jossa opit kaikki tarvittavat taidot ja tiedot yrityksen perustamiseen. 

Yrityskurssi koostuu viidestä sinulle sähköpostiin lähetettävästä moduulista, ja se kestää yhteensä neljä viikkoa. Sinulle lähetetään joka viikko uusi moduuli materiaaleineen ja tehtävineen. Yksi moduuli vie sinulta aikaa n. 2 tuntia. 

Kurssilla perustat alkuun kuvitteellisen yrityksen, jonka avulla opit asioita yrityksen pyörittämisestä. Halutessasi kurssin päätteeksi voit perustaa oikean 4H-yrityksen kuvitteellisen yrityksesi pohjalta – tai keksiä yrityksellesi täysin uuden idean!  

Kuten sanottua, sinulla ei tarvitse olla valmista yritysideaa kurssille tullaksesi. Sinulla ei myöskään tarvitse olla kokemusta yrittäjyydestä, vaan saat kurssilla kaikki opit sitä varten! Oletko valmis yrittämään?

Ensimmäinen yrityskurssi Sallalaisille nuorille on alkanut 28.4.2020

Seuraava Sallan 4H-yhdistyksen yrityskurssi alkaa 1.6.2020, yhteistyössä Sodankylän 4H-yhdistyksen ja Leader Pohjoisimman Lapin kanssa. Tämä 4H-yrityskurssi on poikkeuksellisesti tarjolla NuorisoLeaderin tarjoamana kaikissa Leader Pohjoisimman Lapin kunnissa eli Utsjoki, Inari, Sodankylä, Pelkosenniemi, Savukoski, Salla ja Kemijärvi.

Ilmoittaudu 1.6 alkavalle yrityskurssille viimeistään 25.5.2020 täällä

Huom! Voit perustaa 4H-yrityksen myös ilman Yrityskurssia. Siinä tapauksessa klikkaa samaista ilmoittautumislinkkiä, mutta älä ruksita kohtaa Yrityskurssi.